ورود به سایت ثبت نام در سایت فراموشی کلمه عبور
نام کاربری در این سایت می تواند هم فارسی باشد و هم انگلیسی





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
  1. #1
    تاریخ عضویت
    2017/09/11
    محل سکونت
    karaj
    نوشته ها
    1,079
    116
    نوشته های وبلاگ
    4
    مدیر سایت

    اختتامیه سومین استارتاپ ویکند گردشگری با رویکرد توسعه پایدار

    سومین رویداد استارت آپ ویکند دانشکده کارآفرینی «شروع کن» با رویکرد گردشگری با مشارکت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده، کانون فرهنگی دانشجویی کارآفرینی، گروه دانشجویی اسپارک، دانش آموختگان دانشکده و بنیاد نخبگان کارآفرینی ایران از تاریخ 19 الی 21 مهر ماه در دانشکده کارآفرینی برگزار شد.
    این رویداد سه روزه ضمن آموزش اصول مهم کارآفرینی، با تشکیل کارگاه‌های عملی تیم‌سازی و پرورش ایده مشتاقان کـارآفرینی در حوزه گردشگری را گرد هم آورد تا با اشتراک‌گذاری ایـده‌هایشـان و تشکیل تیم‌ها به راه‌اندازی مدل‌های کسب‌وکاربپـردازند. در افتتاحیه این رویداد که با حضور مسئولان دانشکده کارآفرینی و سایر سرمایه گذاران از جمله شرکت دی ان ای یونیون، صندوق کارآفرینی امید، بانک گردشگری، سازمان جهاد دانشگاهی و گروه صنعتی و معدنی زرین برگزار شد، دکتر محمد رضا زالی، رئیس دانشکده کارآفرینی گفت: ایران سرزمین فرصت های کارآفرینانه است و حوزه گردشگری یکی از حوزه های پر فرصت در می باشد و با توجه به داده های GEM در سال 2016 شاخص کارآفرینی نوپا در کشور حدود 13 درصد بوده و ایران جزء 20 کشور اول در زمینه را ه اندازی کسب و کار می باشد.
    وی گفت: به صورت کلی دو نوع جریان کارآفرینی در ایران وجود دارد که شامل جریان اجباری و جریان فرصت گرا می باشد که جریان فرصت گرا، موتور رشد اقتصادی بوده و بر اساس آمارهای جهانی، این جریان فرصت گرا در ایران در حال افزایش است.
    در ادامه مراسم افتتاحیه، خانم مریم برنجی رئیس اداره روابط عمومی بانک گردشگری و عضو انجمن روابط عمومی بانک ها در جمع حاضران رویداد استارت آپ ویکند گردشگری دانشکده کارآفرینی گفت: وجه تمایز کشورهای درحال توسعه و پیشرفته، تجاری سازی ایده ها و فکر های نو است. یکی از راه های پیشرفت اقتصادی توجه ویژه به کسب و کار های دانش بنیان است که در این میان حوزه گردشگری یکی از حوزه های با پتانسیل بالا محسوب می گردد.
    وی حمایت بانک گردشگری را از این رویدادها که نقش به سزایی در ایجاد رشد اقتصادی و فراهم کردن بستر تجاری سازی ایده ها داشته اعلام نمود و افزود با توجه به اینکه بانک گردشگری اولین و تنها بانک عضو سازمان جهانی UNWTO می باشد، جهت حمایت از اندیشه های نو به خصوص در حوزه گردشگری آمادگی داشته و این امر را نشان دهنده توجه سیاست گذران و مدیران بانک گردشگری به ایده ها و فکر های جدید دانست.
    در ادامه برنامه جناب آقای جعفری معاون پارک علم وفناوری دانشگاه تهران به معرفی خدمات این مرکز به استارت آپ ها پرداخت. ایشان ضمن اشاره به حمایت سه مرحله ای این مرکز از ایده ها به تشریح طرح های مختلفی که برای حمایت از ایده ها وجود دارد پرداختند.
    در بخش بعدی افتتاحیه، مهندس ترابیان کارآفرین برتر حوزه گردشگری و موسس دهکده تفریحی-توریستی گنجنامه همدان در دو زمینه انگیزشی و گردشگری صحبت نمودند. وی گفت: تحقیقات جهانی گرایش روند جهانی را به سمت سرمایه گذاری روی گردشگری نشان میدهد و گردشگری خلاق یکی از حوزه هایی است که فرصت های کارآفرینی بسیاری در آن وجود دارد. دکتر خاوند کار عضو هیات مدیره و دبیر انجمن پارک های فناوری و مراکز رشد کشور آخرین سخنران مراسم افتتاحیه رویداد بودند.
    ایشان ضمن ابراز خوشحالی از اینکه این رویداد در پارک علم و فناوری انجام می گردد بر فرصت های کارآفرینی بسیار زیاد در حوزه گردشگری اشاره کرد و توجه به آنها را با توجه به علاقه مردم و ا مکانات موجود در کشور مهم دانست.
    در پایان مراسم افتتاحیه 50 ایده در حوزه گردشگری مطرح شد که از میان آن 11 ایده برتر به بخش عملی این رویداد وارد شدند و در طی 54 ساعت به پیاده سازی ایده خود پرداختند.
    مراسم اختتامیه این رویداد با سخنرانی دکتر پاشاپور، رهبر کارآفرین و بنیانگذار شرکت دی ان یونیون روز جمعه 21 مهر ماه در سالن آمفی تأتر پارک علم و فناوری دانشگاه تهران آغاز شد. در روز سوم و آخر استارت آپ ویکند گردشگری با رویکرد توسعه پایدار ایشان در ابتدا با نمایش یک کلیپ از حاضرین درخواست کردند که نظر خود را راجع به آن بگویند بعد از استماع نظرات با بیان یک داستان، اهمیت عوض کردن نگاه به دنیای اطراف را بیان کردند و گفتند: ما از زاویه ویژه ای به ایده های مطرح شده در این رویداد نگاه میکنیم و آن این است که چگونه میتوان آن ایده را تبلیغ کرد.
    سخنران بعدی این مراسم حسین بختیاری، مدیر امور پارک ها و مراکز رشد جهاد دانشگاهی گفت: حدود 3 سال پیش این ضرورت احساس شد که جهاد دانشگاهی نیز باید بصورت جدی وارد عرصه تجاری سازی شود تا این لحظه در حال حمایت از حدود 500 کسب وکار در سطوح مختلف هستیم.
    گروه ها می توانند به مرکز ما مراجعه کرده و از تمام 500 شرکت مرکز به عنوان منتور حمایت دریافت کنند. همچنین برای همکاری با حامیان مالی و ارائه مشاوره حقوقی به تیم های برتر اعلام آمادگی نمودند.
    در پایان با اعلام ایجاد پارک علم وفناوری صنایع فرهنگی حاضران را به همکاری با این پارک دعوت نمودند. در بخش بعدی با قرعه کشی انجام شده ترتیب تیم ها برای ارائه فعالیت ها انتخاب کردید و 11 تیم منتخب ایده های خود را برای حاضرین توضیح و پرسش های گوناگون داوران را پاسخ دادند.
    در انتهای این مراسم، ضمن تقدير از هيات داوران، حاميان مالي، برگزار كنندگان، تيم منتورها و اعضاي تيم اجرايي 5 تيم برتر با راي هيات داوران به شرح زير معرفي شدند:
    رتبه 5 ام: تيم " ون تور"
    رتبه 4 ام: تيم " گردشگري سلامت"
    رتبه 3 ام: تيم " آي ليدر"
    رتبه 2 ام: تيم " بوم گشت"
    و رتبه 1 : تيم " ماي كرديت"

    بانك گردشگري ، صندوق كارآفريني اميد مجموعه دي ان اي یونیون، مجموعه تفريحي گنجنامه، تيم عكاسي كادرو و جهاد دانشگاهي از حاميان تيم هاي برتر اين رويداد هستند.

    ماهان ترک نیک ؛ رضا علوی ؛ اشکان مهین فلاح ؛ محمد کشاورز ؛ مهدی دبیر زاده ؛ مریم صابری ؛ ناصر حسین زاده ؛ حمیدرضا جوادی زاده ؛ سیدمهدی سیدابریشمی


+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2017/10/15, 17:20
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2017/10/12, 11:43
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2017/10/11, 22:10
  4. ­افتتاح مرکز توسعه کارآفرینی بانک مسکن
    توسط Admin در انجمن اخبار شتاب دهنده ها
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2017/09/21, 22:36
  5. سومین استارتاپ ویکند " شروع کن " مهرماه 1396
    توسط Admin در انجمن استارتاپ ویکند
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2017/09/14, 17:03

مجوز های ارسال و ویرایش