“فضای کار گروهی” سبکی از کار کردن است که محیط کاری را بین افراد به اشتراک می گذارد، اغلب اشتراک یک دفتر و یا فعالیت های مستقل، نه مثل محیط های کار معمولی! “فضا های کار گروهی” معمولاً به یک شیوه برنامه ریزی و اداره نمی شوند، یعنی دست افراد در اداره ی این محیط کاملاً باز است. کار کردن در این محیط بسیار جذاب تر از کار در خانه است، حتی به صورت حرفه ای.
“فضای کار گروهی” اساساً یک انجمن اجتماعی و یا کار گروهی برای افرادیست که هنوز به صورت مستقل کار می کنند. اما قطعاً میزان موفقیت افراد در این مراکز بستگی به میزان لذت بردن افراد از کار گروهی و میزان مشارکت و تعامل آن ها دارد. با کار کردن در این محیط ها می توانید برای مشکلات کاری تان راه حل هایی پیدا کنید که شاید تا قبل از این، آن ها را غیر قابل حل می دانستید. همچنین تمرکزی که در این مراکز روی کار کردن وجود دارد شما را از شرّ حواس پرتی های کار در خانه رها می کند.
“فضای کار گروهی” فقط محدود به قرار گرفتن در یک فضای کار فیزیکی نمی شود، بلکه هدف اول برقراری ارتباط و ایجاد تعامل بین افراد است. “همکاران” (CoWorkers) در این مراکز می توانند مزایای کار گروهی را بسیار خوب درک کنند و به ضعف ها و موانع شان برای کار در آینده پی ببرند.
“فضای کار گروهی” در آسیا: “فضای کار گروهی” در آسیا از زمانی محبوب شد که در مناطقی مانند هند، سنگاپور و هنگ کنگ با کمبود فضای کار مواجه شدند. “فضاهای کار گروهی” در هر جایی قابل دسترسی هستند؛ فضاهای مختلف در مرکز شهر ها و یا در حومه ی شهر. اگر چه این فضا ها در آسیا به پر جمعیتی اروپا نیستند اما به لحاظ فنی همپای اروپا پیشرفت کرده اند. فضای مناسب و قیمت های پایین، این مکان ها را به فضای کاملاً مناسب برای افراد تازه کاری که قصد راه اندازی کسب و کار خودشان را دارند تبدیل کرده است. تصورات غلط: بسیاری از تصورات غلط مربوط به تمیز دادن “فضای کار گروهی” از “شتاب دهنده ها” است. “فضای کار گروهی” معمولاً اجتماعی تر و غیر رسمی تر از مراکز شتاب دهنده است. در “فضا های کار گروهی” تمرکز روی تعامل بین افراد و رشد ایشان است نه روی سود آوری بیشتر، که این بر خلاف روند مراکز شتاب دهنده است.
آمارگیری ها: آخرین برآورد در سال ۲۰۱۱ نشان می دهد که “همکاران” (CoWorkers) در سنین نهایی ۲۰ تا ۳۰ سال هستند (میانگین ۳۴ سال) که دو سوم آن ها آقا و یک سوم دیگر خانم می باشند. چهار پنجم “همکاران” دارای تحصیلات دانشگاهی در حیطه ی کاری خود هستند. اکثریت “همکاران” در تولیدات خلاقانه و یا رسانه های نوین مشغول به کارند. پرداخت حقوق کارکنان از زمانی که کارخانه های بزرگ شروع به استفاده از تجربیات “همکاران” کرده اند افزایش یافته که این رشد بیشتر در آمریکا بوده (تقریباً ۳۵% افزایش حقوق) و البته افزایش کارآیی افراد در این کارخانه ها.





در اینفو گرافیک زیر مزایای حضور در coworking space را نسبت کار کردن در خانه و یا کافی شاپ ملاحظه می کنید.



نویسنده: غزال جمالی


https://isfahanplus.ir/%d8%aa%d8%b9%...working-space/