ورود به سایت ثبت نام در سایت فراموشی کلمه عبور
نام کاربری در این سایت می تواند هم فارسی باشد و هم انگلیسی





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
  1. #1
    تاریخ عضویت
    2017/09/11
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    4,250
    123
    ناظم سایت

    تاثیر سیاست آینده آمریکا بر روی سیلیکون ولی




    جدا دانستن سیاست و فضای کسب و کار امری نا بخردانه است. فضای کسب و کار فضایی چند بعدی است که عوامل اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی روی آن تاثیر دارد. سیلیکون ولی فضایی تکرار نشدنی در تاریخ است. شرکت های سیلیکون ولی و کارآفرینان آن نه تنها در توسعه و تجاری سازی فناوری، بلکه برای محقق کردن رویاهای انسان نیز موفق بوده اند. داستان این دره نشان می دهد چطور عملکرد درست، در کنار جامعه ای با سرمایه ی اجتماعی مناسب برای کسب و کار و و دسترسی به سرمایه ی مالی مناسب؛ در کنار عوامل فرهنگی توانست رویاهای بشر را به واقعیت تبدیل کند.
    تاثیر سیاست های آمریکا بر سیلیکون ولی در طول دهه های اخیر با تغییر ریاست جمهوری این کشور یا ایجاد شرایط خاص در این کشور قابل بررسی و مشاهده است. علاوه بر آن ایجاد سیلیکون ولی موجب قوت گرفتن این ایده شده که در نقاط دیگر جهان هم می شود استارتاپ راه انداخت و موفق شد. و سیلیکون ولی به عنوان پرچم دار در جلوی صف شهر ها و نقاط مختلف جهان برای توسعه ی کارآفرینی نوپای مبتنی بر فناوری قرار گرفته است. بروز مشکلات در این منطقه یقینا برای مناطق ضعیف تر تهدیدی جدی به دلیل از دست دادن نمونه ای موفق و کاهش اقبال سرمایه گذاران است. در کنار آن برای مناطق قوی تر فرصتی برای جایگزینی و بهره برداری از فرصت ایجاد شده از افول سیلیکون ولی است. به هر حال اکنون که چند ماه به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مانده است، با توجه به انتشار برنامه های دو نامزد اصلی این انتخابات، می توان نگاهی به سیاست های تاثیر گذار هریک از آنها بر سیلیکون ولی داشت. در ادامه به بررسی تاثیر سیاست های دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون می پردازیم. به امید اینکه با انتشار برنامه های مشخص توسط نامزد های انتخابات سال آینده ی ایران بتوانیم برنامه های آنان و تاثیر آن بر اکوسیستم استارتاپی و کارآفرینی ایران را بررسی کنیم.


    دونالد جان ترامپ

    1- مالیات و دارایی های خارجی شرکت های بزرگ

    برناممه ی مالیاتی ترامپ پیچیده است و نیاز به بررسی عمیقی دارد. ترامپ می خواهد مالیات درآمد کسب و کار ها را از 35% به 15% کاهش دهد. و از طریق ایجاد مشوق شرکت های بزرگ این کشور را وادار به بازگرداندن سرمایه هاشان به آمریکا کند. بر اساس گزارش مودی، از 1.7 تریلیون دلار سرمایه ی نقدی شرکت های آمریکایی در خارج از آمریکا 504 مایلرد دلار متعلق به اپل، سیسکو، مایکروسافت، اوراکل و آلفابت است. اگر او موفق شود، بازگشت این سرمایه ها به آمریکا مطمئنا روی تحقیق و توسعه و سرمایه کذاری های جدید بی تاثیر نخواهد بود.

    او همچنین می خواهد طبقات مالیاتی در آمریکا را از 7 طبفه به 3 طبقه کاهش دهد به صورتی که افراد براساس درآمد، 12 ،25 و 33 درصد مالیات دهند که برای طبقه ی پردر آمد باعث کاهش 6.3% مالیات می شود. و با تغییر درصد های مالیاتی، مالیات سودی که صندوق های مالی از جمله VC ها و مدیران آنها برداشت می کنند از 23.8% به 33% افزایش خواهد داشت که موجب کاهش سود VC ها و درآمد مدیران آنها خواهد شد. این امر مربوط به تغییر سیاست های مالیاتی سود انتقالی (Carried interest) می باشد.

    2- سیاست های مهاجرتی

    در یک کلام سیاست های مهاجرتی ترامپ احتمالا موجب کاهش ورود خارجی ها به آمریکا خواهد شد. باید توجه داشت بسیاری از افراد کلیدی سیلیکون ولی از مهاجران یا نسل های بعدی آنان هستند.

    3- نگاه امنیتی و مخالفت با رمزنگاری

    ترامپ در مقابله با عدم ارائه ی اطلاعات تروریست سن برناردینو از طرف اپل به اف بی آی به شدت از اپل انتقاد کرد و درخواست کرد مردم اپل را بایکوت کنند. همچنین در برنامه های امنیتی خود به دنبال افزایش اختیارات نهاد های امنیتی است.

    4- پشتیبای سفت و سخت از مالکیت معنوی در چین

    ترامپ در جایی گفته است اگر بتوانیم در چین از مالکیت معنوی خود دفاع کنیم در حدود 2 میلیون شغل در آمریکا ایجاد خواهد شد. و در برنامه های خود به شدت به دنبال فشار بر چین برای رعایت بیشتر مالکیت معنوی است.

    5- تولید در آمریکا

    ترامپ به شدت به اپل و دیگر تولیدکنندگان برای تولید محصولات خود در چین تاخته و برای بازگشت تولید به آمریکا برنامه هایی ارائه کرده. باید توجه داشت گرچه این امر موجب بهبود وضعیت اشتغال و مالیات بیشتر در آمریکا خواهد شد ولی در عوض شرکت ها از موهبت کارگر ارزان در چین بی نصیب مانده و سود آنها کاهش خواهد یافت کاهش سود شرکت های بزرگ فناوری موجب توانایی کمتر آنها و سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری پر خطر خواهد شد.


    هیلاری دایان رودهم کلینتون

    1- مالیات

    کاملا بر خلاف ترامپ او می خواهد مالیات سود انتقالی را حذف و به مالیات از سود شخصی مدیران VC ها بسنده کند! این امر موجب سود بیشتر سرمایه گذاری خطر پذیر خواهد شد. همچنین او در نظر دارد ساختار مالیاتی را طوری اصلاح کند که افراد با درآمد بالای یک ملیون دلار در سال حتما مالیات بالاتری را پرداخت کنند. البته! این تصمیمات نیازمند تایید کنگره ای است که اکثریت آن جمهوری خواه و مخالف سیاست های کلینتون هستند.

    2- سیاست های مهاجرتی

    ویزا برای بنیانگذاران استارتاپ هایی که سرمایه جذب کرده اند. و گرین کارت برای دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی در پژوهش های stem (دانش، فناوری، مهندسی و ریاضی) !! همین دو برنامه برای جذب نخبگان به سیلیکون ولی کافیست! در کنار آن سیاست های مهاجرتی بازتر او نسبت به ترامپ به شدت به این امر سرعت خواهد داد.

    3- همکاری دولت و شرکت ها در رمز نگاری و دفاع از بی طرفی اینترنت

    او تمایل خود به استاندارد های باز و آزاد در اینترنت را نشان داده و تصور می کند اینترنت به جای دولت ها باید توسط متخصصین اداره شود.در زمینه ی رمز نگاری اطلاعات او به جای برخورد با شرکت ها و مردم به دنبال ایجاد ساز و کاری برای همکاری شرکت ها و دولت است.

    4- ماکیت معنوی: کاهش کاغذ بازی،افزایش محافظ

    کلینتون به دنبال پیاده سازی برامه هایی است که از آن طریق مدت زمان مورد نیاز ثبت مالکیت معنوی کاهش یابد، در کنار هزینه های دریافتی برای ثبت ایده ها به جای وارد شدن به خزانه، صرف هزینه های روزمره و محافظت از این مالکیت ها گردد.

    5- پهن بادتر، و شبکه وای فای عمومی

    او به دنبال تشویق سرمایه گذاری بر توسعه نسل پنجم شبکه های موبایل، 5G است. همچنین او می خواهد تا سال 2020 می خواهد تمام خانوار های آمریکا را به اینترنت پر سرعت و ارزان از طرق مختلف متصل نماید. او همچنین به دنبال ایجاد صندوق 25 ملیارد دلاری دولتی برای پشتیبانی از سرمایه گذاری برای اتصال بیشتر افراد به اینترنت است. همچنین او برنامه هایی برای کمک به ایجاد شبکه های وای فای عمومی رایگان دارد.

    6- بخشش یا تعویق وام های دانشجویی

    کلینتون به دنبال ایجاد ساز و کاری است، که دانشجویانی که تا 3 سال بعد از تحصیل توانسته اند کسب و کاری با 10 تا 20 کارمند یا تاثیری اجتماعی داشته باشند یا کسب و کار را در مناطق محروم ایجاد کرده اند از بازپرداخت وام دانشجویی معاف شوند ویا بتوانند آن را به تعویق بیاندازند.

    7- کمک مالی و وام برای توسعه اکو سیستم های استارتاپ ها

    در برنامه های کلینتون برنامه ای برای ایجاد مراکز توسعه کارآفرینی برای کمک به 50،000 کارآفرین نوپا دیده می شود. این برنامه شامل ایجاد مراکز و شبکه ی آنها برای توسعه ی اکوسیستم های کارآفرینی عقب مانده در آمریکاست.
    منبع: 500

    https://isfahanplus.ir/%d8%aa%d8%a7%...c%da%a9%d9%88/
    ویرایش توسط SARA : 2017/12/07 در ساعت 21:56
+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2017/11/15, 11:36
  2. معرفی سید حمید رضا علوی - منتور تریگ آپ
    توسط SARA در انجمن منتور ها
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2017/10/26, 12:33
  3. معرفی محمد سید علوی - منتور آواتک
    توسط SARA در انجمن منتور ها
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2017/10/24, 18:41
  4. سرمایه گذاری AeroMobil روی ماشین های پرنده در آسیا
    توسط SARA در انجمن سایر آموزش های استارتاپی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2017/10/12, 19:05
  5. فهرست ثروتمندترین ایرانی های سیلیکون ولی
    توسط SARA در انجمن سایر آموزش های استارتاپی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2017/10/12, 14:47

مجوز های ارسال و ویرایش