5 نکته ی مدیریت پول که هر کارآفرینی برای رشد پرتفوی خود به آن نیاز دارد
با بررسی برخی از نکات و ترفرندهای مربوط به مدیریت پول که در این مقاله به بحث می گذاریم خواهید توانست مواردی را شناسایی نمایید که ممکن است در مسیر کارآفرینی شما مفید باشد.
به عنوان یک کارآفرین در تلاش برای کسب درآمد هستید و ممکن است 60، 70 یا 80 ساعت در هفته را برای بهسازی حرفه خود، یافتن مشتریانی جدید و رشد کسب و کار خود به سختی کار کنید . البته تمای این تلاش ها به منظور ایجاد یک برند به شدت موفق نیست. هدف نهایی تامین درآمدی است که خانواده ی شما برای بهره مندی از یک زندگی راحت و آسوده به آن نیاز دارند.
از این رو رشد درآمد و افزایش حاشیه ی سود تنها بخشی از این مبارزه است. افزون بر این نیازمد تمرکز بر یافتن راهی دارید که بتوانید درآمدی که به حساب پس انداز شخصیتان واریز می شود را به حداکثر میزان ممکن افزایش دهید.
این پنج نکته در خصوص مدیریت پول را امتحان کنید
جالب است که چطور بسیاری از کارآفرینانی که در مدیریت امور مالی مربوط به کسب و کار خود موفق هستند در زمینۀ رسیدگی به امور مالی شخصی خود با مشکل مواجه می باشند. عدم صرف زمان و تلاش کافی دلیل مواجه پیوستۀ کارآفرینان با چنین مسائلی می باشد. تمرکز کارآفرینان بر کسب و کار خود تا اندازه ای است که خود را از یاد می برند و آینده یشان را به خطر می اندازند.
آیا شما نیز جزء آن دسته از کارآفرینانی هستید که بنظر می رسد هیچ گاه از عهده این مهم بر نخواهد آمد؟ اگر چنین باشد، با وجود آنکه ممکن است در تحقق اهداف خود با مشکلی مواجه نباشید اما قطعا زمینه ی مناسبی برای رسیدن به وضعیت مالی باثباتی در آینده را نیز ایجاد نمی کنید.
اگر این مشکلات برایتان آشنا است. می توانید از نکات زیر برای حل آن استفاده نمایید.
1- استقرار یک هدف مالی
برای داشتن یک پرتفوی موفق که بتواند امروز و فردا به شما سود برساند، نیازمند تعیین اهداف مالی خود می باشید. در حالیکه فردِ 65 ساله ای که امروز بازنشسته می شود تنها به رقمی در حدود 1 میلیون دلار برای داشتن یک زندگی نسبتا راحت و آسوده نیاز دارد یک فرد 20 ساله برای داشتن همان زندگی راحت (با درنظر گرفتن تورم و سایر عوامل) به بیش از 7 میلیون دلار نیاز دارد. شما احتمالا جایی وسط این طیف قرار دارید، اما میزان دقیق پولی که برای بهره مندی از یک زندگی آسوده نیاز دارید چندان مهم نمی باشد. آن چه در این بین حائز اهمیت است تعیین اهداف و گام برداشتن در رسیدن به آنها می باشد.
2- کسب تحصیلات
می توانید (و باید) یک مشاور مالی استخدام کنید که در تعیین اهداف به شما کمک کند و نیز محصولاتی بیابید که سبب رشد و بیشینه سازی دارایی های شما شود، اما خود شما نیز باید در این امر مشارکت و مداخله داشته باشید. کسب آموزش های مالی ضروری است و باید راغب به یادگیری باشید.
خوشبختانه به لطف انعطاف پذیری سیستم های ارتباطی همچون اینترنت، امروز بیش از هر زمان دیگری آموختن امور مالی آسان شده است. دوره های رایگان تحت وبی وجود دارند که به شما در خصوص خرید سهام آموزش می دهد. به علاوه انجمن های آنلاینی وجود دارند که می توانید سوالات خود را با آنها مطرح کنید و از آنها مشورت بخواهید. حتی کانال هایی در یوتیوب وجود دارند که متخصص در ارائۀ مشاوره در زمینه امور مالی شخصی اند. اگر در زندگی خود را متعهد به یادگیری کنید، نتایج مطلوبی خواهید گرفت.
3- تامین بودجه
اگر بودجه ای ندارید احتمالا به این معناست که پول خود را هدر می دهید. به این بیاندیشید که کسب و کار شما بدون بودجه ای قابل اتکا چگونه عمل خواهد کرد؟ ممکن است مرتکب اشتباهات پر هزینه ای شوید و حد سود آوری خود را پایین آورید. در مورد زندگی شخصی هم وضع درست به همین گونه است. بودجه تنها هنگامی خوب است که دقیق و مشخص باشد. این به معنای ردیابی هر دلار بدست آمده و اختصاص آن برای امری خاص است. حساب هر دلار باید بر حسب مخارج، پس انداز یا سرمایه گذاری در نظر گرفته شود. مجموعه ای از ابزارهای مناسبی وجود دارند که شما را در انجام این کار کمک می کند؛ ابزاری را بیابید که کار کردن با آن برای شما آسان است و می توانید از آن برای سازمان دهی امور مالی خود استفاده کنید.
4- افتتاح یک حساب بازنشستگی
اگر به جای 35 یا 40 سالگی، هنگامیکه 25 یا 30 دارید شروع به پس انداز برای دوران بازنشستگی خود کنید چند صد هزار دلار بهره ی بیشتری به پول شما تعلق خواهد گرفت. به همین خاطر ضروری است که در اسرع وقت حساب پس اندازی برای بازنشستگی خود باز کنید. حتی اگر تنها در هر ماه بتوانید چند صد دلار کنار بگذارید آینده مالی خود را بطرز چشمگیری بهبود خواهید بخشید.
5- ایجاد یک صندوق اضطراری
در حالیکه ممکن است در حال حاضر از وضعیت مالی خوبی برخوردار باشید اما باید بدانید که زندگی کارآفرینان همیشه در حال نوسان است. تنها کافی است چند مشتری را از دست بدهید و آنگاه درآمد شما در عرض چند هفته از سطحی رضایت بخش به سطحی نزول پیدا کند که شما را در مخمصه قرار دهد. از این رو داشتن یک صندوق ضروری اقدامی هوشمندانه است
«یک صندوق ضروری برای جبران کسری مالی در هنگام افزایش غیر منتظره ی هزینه ها می باشد». بنا بر گفتۀ میراندا مارکویت، وبلاگ نویسی که در زمینه مدیریت امور مالی شخصی قلم می زند: صندوق اضطراری در حکم مکانی است که در زمان کسری مالی می توانید مبلغ مورد احتیاج خود را از آن برداشت کنید. و از آنجائیکه این صندوق باید قابل اتکا باشد، نیازمند نگهداشت سرمایه گذاری های ضمانت شده می باشند. به عبارت دیگر، هنگامیکه وضع سهام خوب نیست، حساب های پس انداز در حکم صندوق های اضطراری مناسبی می باشند».
امور مالی شخصی خود را جدی بگیرید . ممکن است به سادگی درگیر تامین مالی کسب و کار خود و تمرکز بر افزایش حاشیه سود و کسب درآمد شوید اما اگر وقت زیادی را صرف بررسی وضعیت مالی خود نکنید نخواهید توانست کار مثبتی برای خانواده خود انجام دهید.
ایجاد یک پرتفوی که امکان یک زندگی راحت و آسوده را فراهم آورد نیازمند آینده نگری و برنامه ریزی استراتژیکی است. برخی از تکنیک های که در این مقاله به بحث گذاشته شد را بررسی کنید و ترفند هایی که مناسب موقعیت شماست را بیابید.


ترجمه از منبع: inc
نکات مهم برای مدیریت بهتر پول برای کارآفرینان - مجله فرد