خطا! ورودی را کنترل کنید
خطا! ورودی را کنترل کنید
ورود خودکار ؟
اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.
اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.
انجمن گفتگو استارتاپ و کار آفرینی
شما در حال مشاهده انجمن گفتگو استارتاپ های ایران هستید، این انجمن با هدف ایجاد بستر گفتگو پیرامون موضوعات حوزه کارآفرینی و کسب و کار های نوپا ایجاد شده است. با عضویت در این انجمن می توانید با اعضای اکوسیستم کارآفرینی کشور در ارتباط باشید.
این انجمن همچنین مرجع کاملی از شتاب دهنده ها، مراکز رشد و پارک های علم و فناوری، استارتاپ ها، اسامی منتور ها، سرمایه گذاران و فعالان کارآفرینی کشور را گرداوری نموده است.
ما به شما این اطمینان را می دهیم که با جستجو در این انجمن بتوانید هر موضوعی را در رابطه با استارتاپ ها پیدا کنید. کارشناسان ما نیز بطور 24 ساعته پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.
ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون آسیایی باکتری های اسیدلاکتیک و چهارمین همایش سمپوزیوم بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در تهران برگزار شد سخنراني دكتر مریم تاج ابادي ابراهیمی رئيس سمپوزيوم اجراي موسيقي زنده در سمپوزيم نشست هم انديشي ارتقا كمي وكيفي محصولات پروبيوتيك مصاحبه با پروفسور Tadao Saito نماینده اجرایی فدراسیون انجمن های آسیایی باکتری های اسید لاکتیک و رئیس انجمن پروبیوتیک ژاپن دانشجویان شرکت کننده در سمپوزیوم از کشورهای تایوان، ژاپن، چین و تایلند
ویرایش توسط SARA : 2018/05/07 در ساعت 22:02
انجمن بزرگ استارتاپ های ایران بزودی خبر های خوبی برای استارتاپ ها داریم
SARA
فرآوردههای غذایی پروبیوتیک چیست؟رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران ادامه داد: 15 الی 17 اردیبهشت ماه سال 1397 ایران میزبان این سمپوزیوم است و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند به عنوان عضو هیئت مدیره این فدراسیون با همکاری ستاد توسعه فناوری و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با حمایت سازمانها و انجمن های علمی کشور برگزار کننده این رویداد علمی است. این متخصص خاطرنشان کرد: پروبیوتیکها از طریق جایگزینی یا مستقرشدن در بخشی از بدن میزبان، تغییراتی ایجاد میکنند که باعث اعمال اثرات مفید همچون مهار بیماریهای مختلف،کنترل سرطان، تعدیل سیستم ایمنی، برسلامتی میزبان میشوند؛ تحقیقات نشان می دهد پروبیوتیک ها از طریق مکانیزمهای مختلف تاثیرات قابل توجهی بر روی سلامت دارند. وی عنوان کرد: امروزه در کشورهای پیشرفته دامنه تحقیقات روی پروبیوتیکها بسیار متنوع شده و محصولات تجاری با ارزشی با استفاده از پروبیوتیکها در بازارهای جهانی معامله میشود؛ در ایران به علت تنوع بالای محصولات تخمیری سنتی جداسازی پروبیوتیکها از این محصولات مثل پنیرهای سنتی یا ترخینه بسیار مثمر ثمر بوده است. فرآوردههای پروبیوتیكی، بازار فرآوردههای فراسودمند را تسخیر می کنند عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این پرسش که تفاوت پروبیوتیکها با پریبیوتیکها در چیست؟، اظهار کرد: تفاوت پروبیوتیکها و پریبیوتیکها در این است که پروبیوتیکها گونههای باکتری غیربیماری زایی هستند که وارد بدن میشوند در حالی که پریبیوتیکها باعث تحریک و افزایش فلور رودهای میشوند که از قبل در بدن وجود دارد. وی عنوان کرد :در حال حاضر فرآوردههای لبنی مثل شیر، انواع پنیر، دوغ، ماست نوشیدنی، ماست سفت و هم زده، بستنی، خامه ترش، بهترین گزینه برای افزودن پروبیوتیک هستند؛ امروزه تولید محصولات غذایی بر پایه غلات به خصوص در کشورهای اروپایی و آمریکایی گسترش روزافزونی داشته است. ابراهیمی با بیان اینکه فرآوردههای غذایی پروبیوتیک بیش از 60درصد بازار فرآوردههای فراسودمند را به خود اختصاص دادهاند، اضافه کرد: بر اساس استاندارد سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و داروی آمریکا، تعداد پروبیوتیکها در ماده غذایی حامل آن، در لحظه مصرف حداقل باید" cfu/g 107-106" باشد؛ همانطور که گفته شد پروبیوتیکها میکروارگانیسمهای زندهای هستند که میتوانند کیفیت حیات میزبان را بهبود بخشند؛ امروزه صنعت پروبیوتیک در دنیا با سرعت زیادی در حال پیشرفت است و محصولات تجاری مختلفی بر پایه پروبیوتیک تولید میشود؛ در ایران نیز به تازگی استفاده از پروبیوتیک ها مورد توجه قرار گرفته است و شرکت های زیادی شروع به فعالیت در این زمینه کرده اند. https://www.yjc.ir/fa/news/6512466/%...8C%D8%B3%D8%AA
پروبیوتیک ها موجب مهار بیماری ها می شوند دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی در آستانه برگزاری این همایش، اظهارداشت: این سمپوزیوم هر سال در یکی از کشورهای آسیایی برگزار می گردد و روسای انجمن های علمی و متخصصین از ۱۲ کشور آسیایی در این سمپوزیوم حضور خواهند داشت. رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران ادامه داد: ایران میزبان این سمپوزیوم است و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند به عنوان عضو هیئت مدیره این فدراسیون با همکاری ستاد توسعه فناوری و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با حمایت سازمان ها و انجمن های علمی کشور، برگزار کننده این رویداد علمی است. وی خاطرنشان کرد: پروبیوتیکها از طریق جایگزینی یا مستقر شدن در بخشی از بدن میزبان، تغییراتی ایجاد میکنند که باعث اعمال اثرات مفید همچون مهار بیماریهای مختلف، کنترل سرطان، تعدیل سیستم ایمنی، برسلامتی میزبان میشوند. تحقیقات نشان می دهد پروبیوتیک ها از طریق مکانیزمهای مختلف تاثیرات قابل توجهی بر روی سلامت دارند. تاج آبادی ابراهیمی ادامه داد: امروزه به خصوص در کشورهای پیشرفته دامنه تحقیقات روی پروبیوتیکها بسیار متنوع شده و محصولات تجاری با ارزشی با استفاده از پروبیوتیکها در بازارهای جهانی معامله میشود. در ایران به علت تنوع بالای محصولات تخمیری سنتی جداسازی پروبیوتیکها از این محصولات مثل پنیرهای سنتی یا ترخینه بسیار مثمر ثمر بوده است. عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این پرسش که تفاوت پروبیوتیکها با پریبیوتیکها چیست، اظهار کرد: تفاوت پروبیوتیکها و پریبیوتیکها در این است که پروبیوتیکها گونههای باکتری غیربیماری زایی هستند که وارد بدن میشوند در حالی که پریبیوتیکها باعث تحریک و افزایش فلور رودهای میشوند که از قبل در بدن وجود دارد. وی افزود: در حال حاضر فرآوردههای لبنی مثل شیر، انواع پنیر، دوغ، ماست نوشیدنی، ماست سفت و هم زده، بستنی، خامه ترش، بهترین گزینه برای افزودن پروبیوتیک هستند. امروزه تولید محصولات غذایی بر پایه غلات به خصوص در کشورهای اروپایی و آمریکایی گسترش روز افزونی داشته است. تاج آبادی ابراهیمی با عنوان این مطلب که فرآوردههای غذایی پروبیوتیک بیش از ۶۰ درصد بازار فرآوردههای فراسودمند را به خود اختصاص دادهاند، ادامه داد: بر اساس استاندارد سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و داروی آمریکا، تعداد پروبیوتیکها در ماده غذایی حامل آن، در لحظه مصرف حداقل باید cfu/g ۱۰۷-۱۰۶ باشد. رئیس چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، گفت: پروبیوتیکها میکروارگانیسمهای زندهای هستند که میتوانند کیفیت حیات میزبان را بهبود بخشند. امروزه صنعت پروبیوتیک در دنیا با سرعت زیادی در حال پیشرفت است و محصولات تجاری مختلفی بر پایه پروبیوتیک تولید میشود. در ایران نیز به تازگی استفاده از پروبیوتیک ها مورد توجه قرار گرفته است و شرکت های زیادی شروع به فعالیت در این زمینه کرده اند. سیاست تولید کنندگان داخلی بر این اصل استوار است تا محصولاتی با کیفیت و در شان مصرفکنندگان، عرضه نماید. ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمن های آسیایی باکتری های اسیدلاکتیک و چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ، از ۱۵ الی ۱۷ اردیبهشت ۹۷ در مرکز همایش های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار خواهد شد. https://www.mehrnews.com/news/428074...88%D9%86%D8%AF
عکس مراسم اختتامیه مراسم سمپوزیوم بین المللی پروبیوتیک با حضور سرکار خانم سارا آزاد پیما مدیر انجمن استارتاپ ها
در مراسم اختتامیه سمپوزیوم که با حضور رئیس سمپوزیوم خانم دکتر تاج آبادی ابراهیمی ، دبیران علمی سمپوزیوم آقای دکتر شجاع الساداتی و آقای دکتر مرتضویان و همچنین جناب آقای دکتر مطلبی مشاور محترم معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی برگزار شد، از سازمان تحقیقات کشاورزی ، ستاد توسعه زیست فناوری ، کلیه سازمان ها و دانشگاه های حمایت کننده و همچنین سخنرانان مدعو خارجی، پوسترهای برتر، کمیته علمی ، کمیته اجرایی و شرکت های حامی سمپوزیوم تقدیر و تشکر شد.
مشاهده قوانین انجمن