فناوری های زیستی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم افزاری کامپیوتری، الکترونیک و کنترل، بیشترین سهم از طرح های حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی را در اختیار دارند.
۲۵ درصد بودجه صندوق به فناوری های زیستی، ۱۳ درصد فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم افزاری کامپیوتری،۱۳ درصد الکترونیک و کنترل، ۱۲ درصد تجهیزات پیشرفته ساخت، تولید و آزمایشگاه، ۱۴درصد محصولات پیشرفته و سایر بخش ها، ۹درصد داروهای پیشرفته و مهندسی پزشکی، ۹درصد مواد پیشرفته، ۲ درصد هوافضا، یک درصد فناوری نانو، یک درصد اپتیک و فتونیک اختصاص یافته و کمتر از یک درصد سهم حوزه انرژی های نو بوده است.
از ابتدای تشکیل صندوق تاکنون حدود بیش از ۷۷۳ طرح مصوب شده اند که از این تعداد ۱۱۱ شرکت در حوزه فناوری زیستی، ۱۰۷ شرکت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم ­افزاری کامپیوتری، ۱۳۴ شرکت در حوزه الکترونیک و کنترل، ۱۱۹شرکت در حوزه تجهیزات پیشرفته ساخت، تولید و آزمایشگاه از صندوق وام دریافت کرده ­اند.
همچنین ۱۰۶شرکت در حوزه محصولات پیشرفته و سایر بخش ها، ۶۶ شرکت فعال در حوزه داروهای پیشرفته و مهندسی پزشکی، ۵۲شرکت در حوزه مواد پیشرفته، ۲۰ شرکت در حوزه هوافضا، ۱۸شرکت در حوزه فناوری نانو، ۱۳ شرکت در حوزه اپتیک و فتونیک و ۶ شرکت در حوزه انرژی­های نو موفق به اخذ وام از صندوق نوآوری و شکوفایی شده اند.
بر طبق آمار، تعداد طرح های وارده ۱۶۶۲طرح دانش بنیان بوده که از این تعداد ۱۲۲۴ طرح تعیین تکلیف شده اند و ۷۷۳ طرح هم تاییدیه برای اخذ وام را دریافت کرده اند.جمع کل مصوبات برای ۷۷۲ طرح دانش بنیان، ۴۰۸۰۹۹۱میلیون ریال بوده است.

کانون پتنت ایران | اخبار | فناوری های زیستی دارای بیشترین سهم از طرح های حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی است